Post by cemagocurom on Feb 12, 2022 3:13:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки на проблеми с кодове ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра! Без реклами, аз съм на 150 лв. и не ми се е налагало да гледам нито една реклама! Не е нужно да харчите истински пари! Фактите са fnckiug факти!! 10/10 Играя през цялото време.
Обичам тази игра, една от най-добрите, но все още се опитвам да разбера с кого мога да говоря за покупката си с монети от 1,99 или моя кралски пропуск за 9,99, който току-що закупих и нямам smmfh.. Бих го оценил с 5, но докато не получа своя кралски пропуск или моите 1000 монети или стреля, върна парите си на картата си, ще им дам 2.. но сериозно някой да се свърже с мен, за да реши този проблем
Наслаждавах се на тази игра от месеци. Аз съм в зоната на терасата, така че съм в крак с нивата. Току-що направих системна актуализация на моя galaxy 21 ultra и сега играта дори няма да се отвори. Разочарован.
Безкрайното дадено време не спира, след като напуснете играта. Би било страхотно да продължите откъдето сте спрели!
Харесвам тази игра, но пише, че трябва да актуализирам и не ми позволява. Не ми дава възможност да го направя
Тази игра би била по-добра, ако мами. Захранването на витлото прави това, което иска. Което означава, че ако ви е останало нещо, то няма да се справи, ще се приземи някъде другаде и ще ви прецака, за да победите това ниво. Бях прецакан от тази игра по-често, отколкото не
забавната графика за малки мачове е с високо качество, бих препоръчал на приятели, които харесват този вид игри
Е, трябва да призная, че съм пристрастен към играта. Нищо не е наред с играта и е приятно. Единственият проблем за мен е друго грабване на пари. Някои нива са невъзможни без покупка, освен ако не искате да играете на едно и също ниво ДНИ. Или сте ужасен като мен и харчите пари, които нямате нужда само за да продължите напред!! Единственото ми оплакване е количеството звезди, които получавате, за да завършите една област. HARD трябва да даде 2, SUPER HARD трябва да даде 3, тъй като обикновено трябва да купувате, за да спечелите. Просто бъди справедлив господи!!
Royal Match Teka-teki stsl
Играта не е такава, каквато видях в рекламата, тя е като бонбони.. нищо особено, предизвикателството на царя идва веднъж във всяка област, не както се рекламира
Обичам тази игра. Въпреки това никога не мога да го накарам да се отвори и да играе както трябва. Винаги замръзва на първия екран.
досега няма реклами. убиец на времето. не е зле. сравним с cndy crsh
За първи път съм пристрастен към игра като тази, въпреки че има някои болезнено досадни нива, които очевидно ви притискат да плащате за напредък. Може би би могъл да се приложи начин за „печелване“ на животи чрез незадължително гледане на реклами.
Royal Match Puzzle lpq
След отговор от разработчика и актуализация на играта, сега тя работи отново, както беше преди. Изглежда беше проблем с S21/One ui4.
Намерих за скучно Исках играта да се показва в рекламата, където беше натискът да се спаси краля. Не ми пука за строежа на замъци и фонтани. беше разочароващо
Това е забавно, но трябва да позволи на хората да имат избор на своите декорации
Обичам тази игра . Но трябва да му дам 3 пъти да ме замръзва и аз също трябваше да платя кралския пропуск два пъти и това не е правилно. Вероятно ще деинсталирам играта, ако не можете да я разберете правилно! Също така си помислих, че влизането във Facebook трябва да спаси напредъка ви. Е, деинсталирах го и го инсталирах отново и трябваше да платя твърде много, за да си върна безплатния кралски пропуск. Не би трябвало да го правя. Моят напредък трябваше да бъде запазен. Ще съм благодарен ако ме посъветвате какво да правя.
Обичам ❤ тази игра. Много пристрастяваща. Би било 5*, но смятам, че не сте възнаградени достатъчно за всяка победа, особено за количеството монети, които печелите на рунд. Когато струва 900 за 5 допълнителни хода, но печелите само между 14-30 за всеки редовен рунд. За мен няма смисъл.
Наистина съм разочарован от тази игра сега. Обичах го преди и го намирах за твърде скъп, но продължих да играя, без да купувам много. Сега изобщо не мога да го играя. Замръзва на стартовия екран всеки път, когато го отворя.
супер браво
Dragon Sim Online: Be A Dragon ব্যাজ tmh
Актуализация... Първоначално оцених 2 звезди поради това, че никога не получавах нива на "спаси краля" след 3-те, наблюдавани в първите 100 нива. Сега те добавиха ежедневно предизвикателство King's Nightmare... но само на iPhone. Това е отвратителен ход. Така че за цялата реклама ще видите тези нива само ако преминете от Android. Ще го оставя на 2 звезди, но разработчиците трябва да обмислят и актуализирането на играта за Android.
Това е забавна игра, която не е много трудна, но докато преминавате всяко ниво, предизвикателството продължава да става по-трудно, но това е игра, която със сигурност ще ви забавлява с часове и бонусът към това ge е, че ви гарантирам, че можете да теглите, когато сте готови.
Подвеждаща реклама на приложението. Бях заинтригуван от рекламите за това приложение, които показват как правите действия, за да спасите краля. не. Това е сладкарство с добавени глупости за екипиране на части от замъка.
Харесвам тази игра, аз съм пристрастен, но трябваше да я деинсталирам, тъй като продължава да замръзва.
Добре се забавлявам.
доста добра игра. Има малко по-голямо предизвикателство чрез ограничение във времето за някои игри. Благодаря
Попаднах на много реклами за игра Royal match в социалните медии, показващи мечтата на краля да го спаси. Къде са тези нива?? Преминаването на 437 нива се натъкна само веднъж !! Рекламите са фалшиви
Любовната игра мразя чакането за живота, както виждам, изглежда е същата за другите играчи и отговорите, дадени ни от вас, са толкова общи и роботизирани, че ако наистина се грижите за хората, които играят вашата игра, би било хубаво и по-правдоподобно
В началото е забавно, но скоро нивата стават толкова трудни, че не могат да бъдат решени без да се харчат пари. Тази игра не е за умения. Целта на играта е да ви разочарова толкова много (почти ги решавате, остават само 1 или 2), че ще си купите допълнителни. Знаеш ли какво? Толкова е разочароващо, че ще го деинсталирам.
Това е добра арт игра, но когато достигнете определено ниво (моето ниво 248), дизайнът бавно ще ви принуди да завършите всичките си бустери. Повечето от нивото е непобедимо без $. Насладете му се, когато сте на по-ниско ниво, тогава ще бъдете ограбени. Бъдете внимателни, когато купувате премиум пропуск, тъй като те го броят 30 дни в календара си, ако го закупите на 27-ия ден от месеца, имате само 3 дни, за да го използвате. На мен ми се случва. Други игри не се случи
Тази игра наистина е добра, но наистина трябва да продължите да харчите пари. Освен това наградата ми трябваше да бъде дадена, след като достигнах 4000 червени книги, но не беше. След като спечелих следващото ниво, показа 3500... И накрая, не получавам никакви пъзели, въпреки че съм на ниво 2267.
Точно като всеки друг от същия вид. Забавно за известно време, след което става толкова трудно, че е просто скучно и невъзможно да се играе, така че го изтривате.
Тази игра е добра, но освен ако не желаете да продължите да харчите и да не получите стойност за парите, тогава не си правете труда да изтегляте. Жалко е, защото се наслаждавах на тази игра, но изглежда просто хвърлям парите си в бездънна яма. Мислех, че идеята да му даде ползата от съмнението и платих прилична сума пари, изчезна за нула време и след това бях заключен, тъй като нямах животи. Аз съм изцяло за подкрепа на прилична игра, но трябва да има даване и вземане.
Тази игра е МНОГО ЗАБАВНА и НАПЪЛНО ПРИВЪСТЯВАЩА! Аз съм над ниво 500 и всяко ниво е също толкова забавно, колкото следващото. НИКОГА не съм играл толкова дълга игра и нямам никакво намерение да спра. Най-доброто е!!
Актуализация: на ниво 364 и загуба на интерес. Твърди нива 5 игри за 7 минути, 2,5 часа за попълване? 😡 ЗАЩО, ПО дяволите, игрите ви ограничават до пет игри. Какъв е смисълът? Просто искам да продължа. А рекламите, в които кралят изпада в затруднение, са малко. Никога не съм виждал няколко от тях и съм на ниво 173 atm. Донякъде разочароващо. Освен това не плащам £10 за 3 допълнителни живота. ТВЪРДЕ МНОГО!
Обичайте тази игра. Лесно е, но след като се издигнеш, става трудно. LoL, но като цяло е пристрастяваща и добра игра!
Харесвам играта добре...освен аз обичам да имам избор за декориране...и бонусите не винаги работят във ваша полза и трябва! Така че харесвате играта, но разтоварването й преди захранването не е забавно да използвате, тъй като те всъщност могат да ви накарат да загубите нивото
Харесвам тази игра. Много интересно, забавно и графиката е А+. Завърших играта @ level 2001 и току-що я актуализирах, за да играя на нови нива.
Искам да му дам НУЛА от 5 звезди, но не мога. Знаех, че в действителност не можете да играете играта в рекламите и същият общ отговор на отзивите/коментариите на хората означава, че те наистина не се интересуват от своите играчи и са в това САМО заради парите. Ако им пукаше, щяха да направят играта СЪЩАТА КАКТО В РЕКЛАМИТЕ! Не е глупаво откъсване от бонбони. Няма ли СТИГА от тези глупави игри по света. Имам идея за страхотна игра. Наречен "ВЪЩНОСТ НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ИГРАТА В НАШИТЕ РЕКЛАМИ", опитайте.
аз съм на ниво 439, НЕ съм имал нито едно от рекламираните предизвикателства, струва ми се много да преминем през супер трудни нива. забавно но...
Royal Match Rompicapi msqa
Разочароващо, но не е изненадващо, че тази игра не прилича на рекламите. Това е просто още една игра с плочки, ясна и проста. Като казах това, забавно е и мога да се видя как играя известно време. Сериозно обаче е невероятно досадно, че рекламите показват игра, която би била много забавна за игра, а след това, когато бъде изтеглена, тя е почти точно като всяка друга игра с плочки. Наистина подвеждащо.
Не ви дава енергия за повечето нива. Ако сте разорени и не можете да купите специалните оферти, тогава ще останете на едно ниво за дълго време. Много съм разстроен за играта.
Самата игра е добре, но рекламите са много подвеждащи. Моля, направете рекламите си като действителната игра.
Рекламата за тази игра е подвеждаща. Изтеглих играта, с очакването да изчистя нивата, за да спася краля. Аз съм на ниво 372 и съм спасил краля не повече от 3 пъти. Продължавам да играя с очакването, че ще се появи игра, когато мога да спася краля, и колкото повече виждам рекламите, показващи това. Колкото повече искам да изтрия играта. Тъй като концепцията е същата като всички други съвпадащи три поред.
Обикновено почти не играя игри. Хареса ми приложението, защото има кралски дизайн и харесвах играта (която не винаги я разбирах), но сега загубих целия си живот и трябва да платя, за да взема нови, така че сега ще деинсталирам. Нямам нищо против да платя веднъж, но това очевидно не е опция с това приложение.
Красиви анимации. Предизвикателни нива. Без реклами!!! Това е перфектната игра.
Изглеждаше обещаващо по време на първата ми сесия, но след това не можах да накарам играта да започне отново. Всеки път, когато се опитах да го отворя, той затваряше, така че трябваше да отида до мениджъра на приложения и да го спрем принудително. Опитах да изчистя кеша и да се преместя във вътрешна памет, нищо не работи
Харесвам предизвикателството, но някои предизвикателства са малко по-трудни, отколкото трябва да бъдат, но е забавно
Започна страхотно! Но когато се издигате по-високо и игрите стават по-трудни, това става очевидно ГРАБЕНЕ НА ПАРИ. Защо разходите за продължаване на играта се увеличават само защото сте преминали определено ниво? В. Игрите надхвърлят предизвикателството... стават почти невъзможни за преминаване, докато не похарчите повече, за да купите повече монети или ракети! Бях играч от дълго време, но ми е дошло да се възползвам от моята лоялност... деинсталирам!
просто, лесно и възнаграждаващо (е, НЕ толкова лесно :-)