Post by cemagocurom on Feb 12, 2022 3:10:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený zdroj kódů ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
Výborná hra. Velmi návykové. Ceny v Mexiku jsou však za stejné věci mnohem dražší než v USA.
Netahovat! Úplně jiná hra, než v ukázce.
Za reklamu , ve které ji úplně jiná hra!
Není to špatné, ale přál bych si, aby bylo více mozkových her
Chtěli jste hrát logickou hru, typu: zachraň hrdinu, nebo zabije goblina, jako je v ukázce? Tak to si budete muset najít něco jiného. Oni tomu říkají hádanka. Na začátku jsou dvě tyhle hádanky/puzzle a pak nic... máte své hrdiny, posilujete je a dobýváte s nimi svět, bojujete proti nepřátelům a měříte síly s protivníky (kteří na to taky skočili) z kdo ví odkud. Drtička, mlátička... furt dokola až z toho zblbnete a nebo vás to chytí a nepustí...
Zaplaťte za hraní zeď na úrovni 50 Tato hra je docela zábavná a můžete dosáhnout značného úspěchu, aniž byste utráceli peníze, dokud nedosáhnete úrovně 50. V tomto okamžiku skutečně ztratíte veškerou schopnost uspět nebo se hraním bavit. Do úrovně 50 máte spoustu času, který jsem do hry vložil, a je těžší neutratit peníze, ale cena za účast je velmi vysoká, 10 dolarů, spíše než dolar nebo dva. Předpokládám, že velká většina recenzí je napsána před úrovní 50.
Skvělá hra. Dalo by to 5 hvězdiček, ale abyste byli konkurenceschopní, musíte opravdu utrácet peníze za postup.
Měl jsem pouze v plánu dát své hodnocení hvězdičkami a jít dál. Pak jsem začal číst recenze na tuto hru. Tato hra je hra na myšlení. Držte krok s upgrady pro váš tým a kombinujte správnou kombinaci pro bitvu! Tato hra mě natolik zapojuje, že hraji o přestávce na oběd. Miluji tuto hru a nákupy v aplikaci jsou potřeba pouze v případě, že nevyvíjíte postavy správně. Odměny ve hře mě doslova udržely ve hře s minimálními nákupy ☺️.
Hra je o něčem jiném, než reklama.
Můj největší problém je snaha přidat do vaší aliance jiné hráče, než je ta celkově docela dobrá hra dobře vyvážená, přeji si, aby měla více hádanek, ale dobrou hru
Kirurgsimulator Lege Spill Rollespill zon
Aktualizace hry jsou příliš časté, objevují se kdykoli (i během hraní); vypnutí všech funkcí, dokud nebudou provedeny aktualizace. Aktuální aktualizace nebyla dokončena během 5 dnů od pokusu dokončit a znovu vstoupit do hry. Už vás nebaví každý týden nebo dva blokovat aktualizace. Facebooková verze je mnohem lepší. Nyní odinstaluji hru ze zařízení!
Velmi návyková hra, hraji už přes rok a je to vlastně můj druhý účet. Jsem hráč zdarma, takže jsem na tomto účtu neutratil žádné peníze a za téměř 2 roky jsem na druhém účtu utratil pouze necelých 15 $ (to bylo jen proto, abych rychleji posílil své hrdiny/titány a pak se dostanete až na VIP3). Nahoře je to rozhodně zábavnější, když se dostanete dále v úrovních. Chvíli to trvá, než se tam dostanete, ale vždy můžete proces urychlit nákupem.
Dobrá hra
Hraji věžové minihry pomocí jiné aplikace s názvem Hero Tower War
Docela dobrá hra, ale jak se dostanete na vyšší úroveň, je to trochu těžké, pokud neplatíte za výhru lol
Je to velmi pěkná bitevní sim / sběratelská hra. Miluji cech, ve kterém jsem! Jen se nenechte vtáhnout do utrácení peněz jako já - LOL! Nové titánské doplňky však byly docela zbytečné – ti z nás, kteří měli navýšené týmy, jsou nyní zpátky jen v polovině. Více $$$$$, myslím..... Myslel jsem, že noví vývojáři budou citlivější, ale po zkušenostech kolegy z cechu si myslím, že je to teď opravdu jen o penězích. Vývojáři vůbec nespolupracují, alespoň se ztracenými odměnami.
Takže jako herní designér je hra samotná v pořádku. Design hry umožňuje neformální zážitek. Umění nebo grafika jsou příjemné pro vyznění hry. ALE tady je moje zkušenost. Na Facebooku jsem viděl reklamu na tuto hru. Video ukazovalo logickou hru; zachránit dívku, poklad atd. Ta hratelnost v této hře nikde není. Hrál jsem snad hodinu. Dokončí kontrolu a poté odinstaluje. Jako herního designéra je to stinná praxe. To je důvod, proč lidé špatně mluví o mobilních hrách.
Prostě super hra!
Postupem času získá nižší snímkovou frekvenci. Crash někdy během soubojů dvojčat. Za výhru zaplatíte 90 %. Hodnocení 1 milion 5 hvězdiček je zjevně falešné.
英雄征戰 角色扮演 jkqy
Je to pěkná hra s velmi poutavým obsahem, ale dávám jí pouze tři hvězdičky, protože vážně nesnáším reklamy na minihry. Tato hra vůbec není o minihrách, takže si tím nedělejte reklamu!
Škoda, došlo k chybě, kterou nelze opravit, zákaznický servis je dobrý, ale chybu nelze opravit po přeinstalaci her při každém přihlášení a po 30 sekundách se automaticky odhlásí. Možná, že hrdinové války už nechtějí, abych utrácel peníze za jejich aplikaci. Je čas se rozloučit a opravit chybu, pokud ne, váš chlap ztratí mnoho zákazníků
Hra velmi dobrá, bohužel mě často vyhazuje
Hra o ničem, víceméně nic neděláte, hra to dělá za Vás.
Jednoduché, zábavné, skvělá grafika, bez problémů
Na dlouhé chvíle super 👍
Obvykle nejsem fanouškem her na hraní rolí, tahle má spoustu akcí a scénářů. Připojte se k cechu a získejte extra odměny. Myslím, že donutit hráče, aby si koupil VIP status, má určitou návnadu a přejde na něj. Místo by si přesto mělo být schopné vydělat na cestu dovnitř.
1-Hra není jako reklamy 2-Dosáhl jsem maximální úrovně a režim žebříkové věže ve hře není 3-potřebuje příliš mnoho času na levelování a upgrade 4-vždy budete v nevýhodě, pokud nezaplatíte 5-nedostatek odměn k vyrovnání vašeho týmu 6-hra má časovou bránu (maximálně 180) a doplňuje se tak pomalu. A to je mnohem méně, než kolik musíte utratit, abyste získali odměnu (1000). 7-toto je strategická hra, ne logická hra Jen na začátku je jich málo
Pěkné hrát. Mohlo by to být zábavnější, kdybyste mohli ovládat akce hrdinů, nejen speciální útoky.
Na začátku své cesty po říších hrdinských válek získáte spoustu drahokamů a peněz. Nenechte se zmást, není to všechno med a mléko, v pozdní fázi hry zjistíte, že je nemožné hrát bez utrácení spousty peněz, myslím HODNĚ! Než si hru stáhnete a strávíte svůj drahocenný čas hraním, dvakrát si to rozmyslete.
Mám chuť na vás podat trestní oznámení za zavádějící obsah reklamy 😉
Docela snadné se naučit, spousta různých věcí, které musíte udělat, abyste byli zaneprázdněni a postupovali ve hře. Pro postup nemusíte kupovat, ale existují způsoby, jak nakupovat a vyhrát. Skvělá hra.
Můj GF hrál 4 hodiny každý den po dobu asi 2 měsíců. Její LVL113 chrcter Max LVL95-84. Já a její svědek tohoto herního podvodu o boji hrdinů v Hydra-ArenaGrand_Arena And Tower. We Witness The Cheats of this Server Použili Red Barrier Color a také Negative Heros Attack Score to The Enemy. Její hrdinové nezískají skóre útoku na nepřítele, ale nepřítel na její hrdiny v PVP aréně poškodí. Na Hydra jí hodně chybí hity. Lower Enemy LVL může zabíjet na Fully Armored.. Je zklamaná.
Oddechová hra
Dobrá hra na ztrátu času. Ale vždy se zasekl při načítání části během hry, je potřeba restartovat znovu.. prosím opravte to.. Blackshark3
Tato hra je tak dobrá, jak jen může být pro mobily. Skvělé postavy a minihry. Už je to pár měsíců skvělé zábavy a pár mých přátel hraje už roky.
英雄征戰 角色扮演 jkqy
Super hra
Drahá hra pay-2-play
英雄征戰 角色扮演 jkqy
英雄征戰 角色扮演 jkqy
Úplně jsem zapomněl, že jsem tuto hru v minulosti zkoušel, a když jsem si ji znovu stáhl a zkusil hrát, připomněla mi, co je špatně. Reklamy, které zobrazují, nejsou hra. Toto je jen další chamtivá společnost, která vás láká na hádanky/výzvy, spíše než na trh jako na nečinnou hru. Tuto hru bych nikdy nedoporučoval, přesto bych důrazně doporučil se této hře za každou cenu vyhnout.
Naprosto miluji tuto hru, ale nedávno jsem změnil telefon a moje data se nepřepnula z mého druhého telefonu žádná rada?
V celku dobrá hra. Vylepšování postav pěkné, dost to žere čas. Graficky taky hezké
英雄征戰 角色扮演 jkqy
Pěkná hra, dlouhodobě baví
Nemohu se přihlásit. Opravte prosím hru. Chyba hry nelze přehrát...
Hra je moc pěkná. Náhled je velmi zavádějící. Existují pouze 2 hádanky jako ve hře. V chatu se spousta lidí ptá, jestli jich je víc, ale není. Velmi Pay2Win struktura.
Na začátku opakovaně zamrzá. Ani to nevypadá jako reklamy. Sotva si něco zahrát.
Dobrá hra, ale moc drahé ingame nákupy