Post by cemagocurom on Feb 12, 2022 2:58:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
viskas atrodo šiek tiek kieta... ir prašau sustabdyti roboto "Moonwalk" ant garažo platformos...yra... ANT platformos! Atvėsinkite nusileidimą. Jei norite padaryti vaizdinę amunicijos nuorodą, atimkite tuos fluorescencinius skaičius... ant ginklų uždėkite sumaišyto indikatorių
Problemos. 1. Žmonės nežino, kaip žaisti. Pagrindinis žaidimo tikslas yra užimti švyturius (A B C D ir E), bet žmonės nesivargina jo užfiksuoti. Esu tikras, kad jiems liko 2 smegenų ląstelės. 2. Piršlybos Piršlybos yra keistos, nes buvau įmestas į prieš rungtynių vestibiulį su tik 3 žaidėjais mano komandoje, o priešų komandoje liko visi žaidėjai. Patinka Kodėl?? Tiesiog įveskite mane į naują fojė. Nemanau, kad tai taip sunku. Noriu pasakyti, kad jūs, vaikinai, darote žaidimą taip... lengvas, švelnus Gordonas Ramsay.
Puikus žaidimas, grafika, žaismas, atnaujinimai ir tt... tiesiog sunku pradėti, nes nėra skirtingų LVL robotų ir ginklų valdymo, o poilsiui įdomus žaidimas ir daug linksmybių ilgą laiką, nors reikia prisijungti prie interneto ir aret misijų arba laisvo režimo.
Man patinka žaidimas, jis turi potencialo padaryti geriau ir gali padaryti geriau, aš tai žinojau. Atsižvelkite į mano rūpestį. Pridėkite daugiau mechanizmų, kurie atrakinami pagal lygį, taip pat naują žemėlapį ir pabandykite šiek tiek sumažinti sunkumą ir išbandykite beta versiją prieš iš tikrųjų pritaikydami ką nors naujo žaidime.
Žaidimas yra fantastiškas, grafika, valdymas ir galimybė persijungti į 1-ąjį asmenį yra gerai, bet man šis žaidimas pirmiausia patiko dėl to, kad daugumą gerų daiktų galėjo lengvai gauti nemokamai žaidžiantys žaidėjai. Prašau, kūrėjai nesugadins jūsų žaidimo, kaip darė „pixsonic“ su karo robotais. Kai pridedate aukščiausios kokybės turinį, kodėl gi nepridėkite ir ne aukščiausios kokybės turinio, kad visi žaidėjai būtų patenkinti
man patinka šis žaidimas
Apskritai, įdomus žaidimas ir neturėti reikalų su tais kitais godžiais Pixonic bomžais, gaivus. Tačiau; du pasiūlymai būtų apdovanoti žaidėjus už kontrolinių taškų paėmimą ir nematomų robotų taisymą, kai jie sulaužo žaidimą. ATNAUJINIMAS: Naujausias atnaujinimas pagerino žaidimo eigą ir grafiką. Tačiau dar geriau; Serverio ryšio problemos, ypač SeaLion_10, kyla per dažnai. Jokio apdovanojimo ir įžeidimo, kai rašoma „Tu palikai mūšį“.Ne, aš to nepadariau. Tu mane atmušei. Pagerinkite serverio ryšį – 5 žvaigždutės.
TLDR: Žaidimas yra puikus, bet „Pay To Win mechs“ labai pažeidžia mano nuomonę apie žaidimą. Tai gali būti puikus mechaninis žaidimas, pavyzdžiui, „War Robots“, tačiau skyrius, kuriame yra aukščiausios kokybės mechanizmų, kurie akivaizdžiai geresni už nemokamus, yra kvaila. Aš galėsiu žaisti, jei visi mechanizmai bus prieinami nemokamai, tik prireiks laiko juos įsigyti sunkiai dirbant. P2W PvP visada yra bloga idėja. Tačiau be to, „War Robots“ žaidimo tempas yra greitesnis ir gali būti toks pat puikus. Mano nuomone, neršto sumažėjimas yra puiki savybė. Combat sklandžiai ir lengvai valdomas, jei pageidaujama, galima įsigyti pirmojo asmens kamerą. Žaidimas veikia tikrai sklandžiai mano galaxy s7 karūnoje (200 USD „Walmart“ telefone).
apskritai žaidimas puikus. Kaip P2P man labai patinka leisti laiką ir pinigus šiam pavadinimui ir kurį laiką leisiu. Tikiuosi ateityje pamatyti keletą funkcijų ir, jei taip, tikrai gaučiau 5 žvaigždutes. Daugiau robotų / ginklų parinkčių, vidutinio ginklo tipo ir klanų bei būrių su reitingavimo parinktimis. Kalbant apie robotus, keturkampiai, šešiakampiai ir greiti (38 km/h+) dvikojai žvalgybiniai robotai būtų puikūs. Galbūt lengvas robotas, pavyzdžiui, starteris, bet su apsiaustu ir dideliu greičiu su 2x lengvas / 1 lengvas ir 1 sunkus lizdas.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Action bti
Tai šaunus žaidimas, bet mano „Twister“ robotų skydas neužblokuos jokios žalos. Robotas buvo mano laiko ir valiutos juosmuo. Pataisykite jo skydą, bet iki tol įspėju visus nenaudoti šio roboto. Tai klaida, kurią reikia pataisyti. Bet aš labai rekomenduoju žmonėms žaisti šį žaidimą!
Atnaujinimas: ačiū už greitą atsakymą. Kol kas 3 žvaigždutės, kol nebus išspręsta ryšio problema. Man patinka šis žaidimas, bet ryšys su serveriu turi būti sutvarkytas. Esant menkiausiam signalo praradimui, žaidimas atsijungia ir nebelieka galimybės vėl stoti į mūšį. Mano laimėjimų/pralaimėjimų santykis yra žemas dėl visų DCed žaidimų. Turiu stabilų 4g, bet net jei greitis nukrenta 2kbs, žaidimas praranda ryšį su serveriu. Man labai patinka žaidimas ir vertinu net 10 žvaigždučių, kai ryšys neprivalės būti tobulas ir idealus.
Atnaujinkite visiškai sunaikintą grafikos funkciją. Nebe taip lengva pasakyti, ar pataikysite. Tie patys 4 mūšio laukai – niekada neatnaujinama. Žaidimai baigėsi netiksliai – tarkime, opozicija užėmė visus taškus, kai jūsų pusė aiškiai turi dalį, jei ne daugumą. Atnaujinimai išnyksta be palaikymo atsakymo. Akivaizdu, kad jų parama yra skirta naujiems žaidimams, ir tai tik grynųjų pinigų karvė. Gėda tau. Pašalinta.
Iš pradžių man labai patiko šis žaidimas ir vis dar malonus, iš dienraščių galite gauti nemažą kiekį nemokamos valiutos ir visada gauti šiek tiek iš kiekvienos rungtynės. Bet piršlybos nėra žvaigždės, įpusėjus lygiams aš suderinau oponentus, turinčius 2 aukščiausius nemokamus robotus ir ginklus, ir ne kartą susidūriau su „Player_cd320“, kuris valdo snaiperio ginklus su begaline amunicija per tam tikrus trikdžius, įsilaužimus, klaidas, arba išnaudoti. Nesmagu, kai kas nors gali OHKO jūsų komandai po vieną prieš jums nusileidimą.
nusivylęs. Jūs kelis kartus užsimenate apie piršlybas ir botus ir ignoruojate faktą, kad mes nenorime botų, nepaisant žmogaus pomėgio ar galios... o jei spragų užpildymas mano esant reikalingas, tai tik mažuma. pašalinkite arba sumažinkite robotus. 98% atvejų ir 98% robotai. nauji žemėlapiai? klanai ar draugai? laikas sutelkti dėmesį į turi turėti ne tik malonu turėti, nes pasitenkinimas yra tikra kebli padėtis. kokia tada nauda internete? galbūt vietoj neprisijungus pasiekiamą versiją.
Maždaug kas dvi savaites aš pradedu turėti sąsajos problemų. Negaliu paspausti jokių mygtukų ar pereiti prie jokių funkcijų. Fonas juda normaliai, visi efektai veikia gerai. pvz. nematomumo įjungimo ir išjungimo vaizdo efektas. Be to, labai gražiai atliktas dizainas ir žaidimas. Man tai patinka, bet norėčiau pamatyti daugiau žemėlapių ir naujų robotų bei ginklų. Paskutinį kartą įsigijau samurajų ir dėl to jaučiausi beveik nenugalimas žaidimas, ėmiau jaustis šiek tiek nuobodus
Sklandus ir sukeliantis priklausomybę. Pirmojo asmens vaizdas tikrai jį man pardavė. su aukštesnės pakopos robotais yra daug galimybių mokėti už laimėjimą, nors tuo pačiu metu norint laimėti vis tiek reikia tam tikrų įgūdžių... taigi, mokėkite už laimėjimą, bet ne. Aš turiu galvoje, 120 dolerių už robotą... na, vaikinai.
Aš dar nežaidžiau šio žaidimo ir žiūriu visus komentarus ir tie, kuriuos parašė kūrėjai, atrodo šiek tiek... Robotas. Manau, kad jie tiesiog turi iš anksto įvestus atsakymus ir tiesiog prideda komentatoriaus vardą prieš sakinį kiekvieną kartą, kai yra neigiamas komentaras apie žaidimą. Kažkaip keista. Taip pat mano įvertinimas negalioja, todėl neskaičiuokite.
Šis žaidimas yra visiška netvarka, kai kalbama apie roboto ir ginklų pusiausvyrą..kaip velnias..Aš žinau, kad karo robotai yra p2w, bet bent jau visi jų daiktai yra padoriai subalansuoti, tuo tarpu aš kovoju su krūva robotų, kurie gali tapti nematomi ir sustingti. tuo pačiu metu su mano robotu, kuris turi tik brūkšnelių gebėjimą...
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akcja ctky
Jis gana geras, panašus į War Robots, tik problema ta, kad yra tik vienas žemėlapis ir per lengvas, nedarykite to per sunku, kažkur per vidurį yra gerai. Patobulinkite žaidimą ir praneškite man, jei yra atnaujinimų, ir prašau papasakokite apie atnaujinimą.
Viskas yra tobula, bet gali būti geriau, jei būtų galimybė turėti robotą, galintį skristi. Taip pat įtraukite į žaidimą priverstinius tiekimus, jei jų dar nėra.
Daug potencialo, bet per daug įsilaužimų. Nesunaikinami robotai ir slapti robotai visą mūšį be nieko, kas galėtų atremti slaptus režimus. Gana daug moka, kad laimėtum kaip karo robotai, tai yra, jei vaidinate tikrus žmones, o ne dirbtinį intelektą.... Tai yra vienintelis būdas laimėti. Yra įdomių aspektų, bet jų nepakanka, kad žaisčiau ar išlaidaučiau šiam žaidimui.
tai gerai, bet kai žaidimas bus baigtas, kaip ir žaisti, jis iškart prasidės iš naujo... kiti žaidimai vis tiek bus atnaujinami, net jei pasibaigs kelias minutes. taigi ištaisykite tai... ir .... matau žaidėjų trikdžiai, pataisykite ir tai, kad žaidimas būtų smagesnis.
Gali būti skaudu, kai ką tik pagimdėte savo robotą, iš karto susprogstate taip, lyg nieko neatsitiktų, bet šiaip tai labai geras žaidimas, sukeliantis priklausomybę, todėl ✌🏼✌🏼✌🏼
Puikus žaidimas, gera grafika, geras ginklų ir transporto priemonių pasirinkimas. Jie suteikia jums daug mokamų IGC nemokamai. Priežastis, kodėl aš jį įvertinau 1 žvaigždute, yra dėl visų sukčių / įsilaužėlių. Beveik kiekviename žaidime yra 1 ar 2 žmonės, kurie naudoja šautuvą 1 sekundės laikmačiu, kai tai yra 15 sekundžių kompaktinis diskas.
Pats žaidimas geras, bet serverio stabilumas tikrai prastas. Iš 10 atitinkančių 9 būtų „jungiantis prie serverio“. Jei tai mano ryšys, aš žaidžiu daug kitų internetinių žaidimų realiuoju laiku ir neturiu jokių problemų.
Per pastaruosius mėnesius buvo atlikti gana įspūdingi pakeitimai, piršlybos šiek tiek patobulėjo, su galimybe dabar statyti ginklus ir botus dirbtuvėse, nors baigus, tas daiktas pašalinamas iš dirbtuvių,,, šio kūrėjai žaidimas iš tikrųjų klausyk pasiūlymų ir problemų, greitai atsakyk, visa tai yra nuostabus žaidimas!!!
Tai nuostabus žaidimas, man patinka grafika ir žaidimo eiga, nors mano galaxy note 5 šiek tiek trūkčioja, kai esu titanų grupėje ir dėl to man sunkiau susirikiuoti, apskritai, tai yra nuostabus žaidimas ir rekomenduoju kiti.
Žaidžiau gerai, tada pralaimėjau komandoms, kurios moka žaisti. Kai kurių robotų valdikliai yra nepatogūs, o galimybės lieka neaiškios. Tikrai fantastiška mūšio lauko kovos simuliacija.
Geras bazinio lygio kovinis žaidimas. Šiek tiek atsilikęs. Tikrai mokėkite, kad laimėtumėte, bet nemokėkite žaisti. Tiesiog pasiekite 22 LVL ir kai kurie robotai turi nematomumą. Neišleiskite aukso ar sidabro iki bent 20 lygio. Paimkite savo pirmąjį turtą, kuriame yra keturi lengvieji ir vienas sunkusis ginklas, tada investuokite. Patikėk manimi palauk.
Tiesiog smagu žaisti! Labai priklausomas, deja, padeda atsikratyti Covid 19 žlugimo... Tai nėra susidorojimas, bet viskas bus padaryta, kai jūsų vyriausybė paliks jus mirti. Mano tikėjimas yra Kristumi, bet kartais man reikia Matricos momento.
KENDALL & KYLIE রোমাঞ্চকর mvp
2 redagavimas: ištrinta likusi apžvalgos dalis. Nuėmė dar vieną žvaigždę (pirmoji buvo todėl, kad nėra premades). Pabandykite subalansuoti mechanizmus pagal jų laimėjimų normas. Negerai, kad vienas mechanizmas gali stovėti vietoje, netaikytinas, sukeldamas absurdiškus kiekius žalos ir nužudydamas 12 kitų mechanizmų pastoviu 1 prieš 2 prieš krisdamas. Kaip galima prieš tai žaisti? Be to, raketos nukreipia nuo priešų, kurie perjungia nematomumą. Jie turėtų tęstis. Aš duosiu jam dar keletą raundų ir grįšiu į Mech Wars, kol bus pataisyti.
1. Žaidimas yra įdomus. TAČIAU. Atlyginimas už brangių robotų laimėjimą yra 3 kartus didesnis sveikatos ir apsaugos lygis nei geriausi nemokami žaidimai. Be to, jie apsirengia. Dėl to vienas ar du žaidėjai dažnai sugriauna visą jūsų komandą. 2. Niekada nemačiau daug reklamų viename žaidime. 3. Taip pat įsigijau smulkių ginklų, kurių, nepaisant susisiekimo su palaikymo tarnyba, negavau. 4. Atrodo, kad rungtynių organizavimas nelabai gerai subalansuoja komandas.
Robot Warfare: PvP Mech Battle የእንቅስቃሴ tma
Jie padarė visus slaptus robotus per daug galingus. Jei norite turėti galimybę, įsigykite slaptą robotą. Atrodo, kad per daug žaidimų yra ne kas kita, o slapti robotai, kurių galia ar ugnis. Žaidimas tapo nuobodus ir varginantis, kai jie tampa vieninteliais robotais mūšio lauke. Be to, jei norite susisiekti su klientu, nesitikėkite. Išsiunčiau kelis el. laiškus be atsakymo. Piršlybos taip pat vyksta pietums. Laimėjimo/pralaimėjimo santykis dažnai būna 4:1, 3:1, retai kada būna tolygiai suderintas.
Šiam žaidimui reikia tik jūsų laiko ir pinigų. Geriausias laiko bado žaidimas šioje galaktikoje. Gaila, kad nusipirksite 5 nenaudingus roboto brėžinius (norėdami gauti tą robotą, jums reikia 10 000). Sezono atlygis buvo labai blogiausias. Žaidi 3 mėnesius ir spėk ką... jums reikia sukurti ginklą, tai užtruks nuo 4 dienų iki 1 savaitės, priklausomai nuo ginklų. Kita vertus, nešvarūs įsilaužėliai... Tiesiog taip!
Puikus žaidimas, bet su visais papildomais robotais, kurių net negalite iškeisti į auksą ir pan. Žaidimas tampa per sunkus, nebent tam išleidžiate realius pinigus. Dėl nusivylimo ketinama pašalinti, nes negali konkuruoti su kitais robotais su tokiais dideliais atnaujinimais Atsakant, mano komentaras yra čia, aš nesiruošiu rašyti el. paštu ar komentuoti, nes nesu Facebook. Galite nukopijuoti ir išsiųsti šį komentarą sau el. paštu. Tai žaidimas. Mano atsiliepimai yra čia.
Pusiausvyros trūkumas atima šio žaidimo gėrybes... Man jis patinka, tačiau nemalonu, kad nuolat rungtyniaujama su žaidėjais, kurių lygis viršija jūsų lygį. Taigi, dabar nusilenkiu ir paliksiu daugiau pinigų turintiems žaidėjams kovoti tarpusavyje, o savo išlaidas taupysiu kitiems žaidimams, kurie man patinka. 3/5
Anksčiau daug žaisdavau šį žaidimą, bet per pastaruosius kelis mėnesius tapo sunkiau praleisti daugiau nei 3 minutes rungtynėse iki „interneto“ problemų. Maniau, kad tai mano telefonas, todėl nusipirkau visiškai naują 5G Edge+. Dabar groja nuostabiai, kol neatsijungia tas pats kvailas internetas.
Viskas gerai. Tai mažiau animacinių filmų nei dauguma, tačiau tikrai reikia padirbėti, kad būtų ištaisyti rimti trūkumai. Taip pat būtų puiki galimybė suasmeninti savo robotus.
Vis dar bandymas duosiu 5 žvaigždutes, jei tai tikrai puikus ir gali būti šiukšlių WR. -Gerai, tai mano antroji apžvalga. Žaidimas yra gerai, išskyrus tai, kad dabar aš nebegaliu jo žaisti.. Kažkaip jis neprasidės, net laukiau valandų, kol tai įvyks. Dar geriau, jei žaidimo metu priešingas priešas gali pamesti ginklus arba juos išjungti, sulaužyti kojas ar rankas.. Dėl serverio problemos aš keičiu savo reitingus, nes net ir pakeitus serverį prarasi ir progresą