Post by cemagocurom on Feb 12, 2022 2:52:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fever: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fever: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Zabavno in nikoli ne postane dolgočasno. Zelo zabavno!! res mi je všeč! In ne postane nemogoče!
Še naprej zahteva posodobitev in sploh ne deluje, če ga ne posodobite.
Bike Race:Motorcycle Games Lenktynės sdvy
Edina težava je, da ne moreš nehati igrati :/
Ta aplikacija je takooooo zabavna in zahtevna, do katere pridete v restavracijah in nadgradite svoje kuhinjske zaloge. To je takooooo zabavno!!!!!!
Super😁😄😃😚👍👍💖💖
Ta igra je res super, včasih sem jo igral, ko sem bil star 7 let, zdaj sem star 13. Takrat vam ni bilo treba plačati ničesar za odklepanje restavracij glede na vašo raven, le nekaj morate prenesti (? ). Izbrisal sem ga iz nekaterih razlogov, potem sem ga ponovno igral, ko sem bil star 9 let. Ko sem igral, ni bilo tako kot prej, moraš plačati. Danes sem ga ponovno prenesel, zdaj potrebuješ internet. Ali lahko naredite to igro brez povezave kot prej?? Najlepša hvala, res ga cenim.
Ne prenesite igre, razen če želite porabiti denar za dragulje!🥲👎💎 Sicer mi je ta igra zelo všeč, porabil sem veliko časa in truda, vendar ni pomembno, razen če imate dragulje in jih je nemogoče dobiti brez porabe pravi denar za igro
Igrjca ne zakon stari
To je res dobra igra, nikoli nisem videl dobre kuharske igre, nikoli nisem vedel, da je takšna igra stresna.
Res mi je všeč, zelo mi je všeč, da ni oglasov. To je res zabavna igra.
Poskusil sem igro. to je lepa igra. Vendar imate preveč oglasov in pričakujete, da bomo kupili dragulje, preden lahko nadaljujemo z igro. Ne zanima me nadaljevanje igranja.
Cooking Fever: Restaurant Game ארקייד grdi
Zabavna igra, vendar je težko dobiti dragulje in brez tega ne morete dvigniti nivoja in se morate držati iste ravni. Jeziti se
Imel sem 89 draguljev in pravkar sem kupil 250 draguljev. ko sem se znova prijavil, so vsi moji dragulji izginili. Vrnil sem se na 41. Potrebujem vračilo denarja ali pa moram nazaj svoje dragulje.
5-krat sem se obrnil na službo za pomoč strankam, da bi mi pomagali pri vrnitvi igre. Igral sem in nekega dne, ko sem vpisal svoje diamante, napredka in restavracij ni bilo več. Enega od njih sem dokončal, z drugimi pa sem končal približno 80 %. No, ko sem se poskušal prijaviti, mi je bila prikazana 1 restavracija, ki je restavracija za začetnike in brez točk ali diamantov in moje dejavnosti ni bilo več. Napisal sem jim 5x in do danes nisem prejel odgovora. Želim, da mi vrnejo napredek, diamante in restavracije. Če ima še kdo težave z njimi, spodbujam ljudi, da pišejo. Ni pošteno.
To je lepa igra, ki se spreminja od prelahke do zelo previsoke cene za začetek na splošno dobre igre😀
Igra na neki točki povzroča zasvojenost, vendar ko nadgradite določene stvari, kot je na primer ambient hotela ali katere koli druge jedi, potrebujete dragulje, ki jih je zelo težko dobiti, zato bi bil moj predlog, da bi dragulje naredili več na voljo
To je še ena denarna igra na trgu. Da bi lahko resnično uživali v igrah, morate kupiti dragulje, razen če vas ne moti večno igranje igre, samo da prejmete 7 draguljev za 100 krogov. Odlična igra, če želite preživeti na zdravje.
Naj igra
Ta igra je odlična, toda ko sem vklopil svoje podatke, ko sem poslušal glasbo, so te igre še naprej zahtevale podatke, ko sem jo izklopil, prosim, delajte na tem ......
Cool ful je dobra
To igro sem igral že prej in sem bil vesel, da sem jo našel, dokler nisem ponovno začel igrati. Uživam v tem, toda potrebna količina draguljev in zmožnost, da jih spravim skozi samo igro, otežujeta pridobitev nadgradnje ali nove restavracije. Če ste pripravljeni plačati za dragulje, kar jaz nisem. Igram v igralnici in nekega dne sem porabil 30.000+ kovancev, da ne bi dobil draguljev. Zdi se, da preprosto ni najboljše možnosti za pridobitev draguljev, dnevnih ne podelijo, veliko nadgradenj (ali restavracij) pa zahteva 10 ali več draguljev.
Ta igra je res slaba😡👎🏼 Vsakič, ko končam stopnjo, mi igra pove, da sem padel na ravni in da sem izgubil veliko strank, čeprav vem, da nisem izgubil samski.
Mislim, da je igra dobra, vendar je tudi zelo izčrpna. Zgodi se tudi, da nimam podatkov in igra mora imeti internet, da igra nekaj faz, običajno pa nimam podatkov ... Prenesel sem jo, ker sem vedel, da je brez povezave igra, vendar mislim, da ni tako, ja, nad tem sem bil razočaran. Ampak želim si, da bi bila igra brez povezave, da bi jo lahko igral ... in jo igral brez povezave
Tako zelo obožujem vašo igro, ampak zakaj je ne morem igrati brez podatkov, igral sem jo pred ND. Všeč mi je bila, zdaj pa je nekako. Prosim, fantje, umaknite ta zakon, prosim, zaradi tega nam je d igra dolgočasna. Kaj pa če nimamo podatkov ND nam je dolgčas, zato to pomeni, da ne moremo igrati vaše igre??
Zelo zanimivo, ampak edina težava je d Internet, uporaba podatkov za prenos druge kavarne je še vedno v redu, zakaj moramo uporabljati internet za igranje vseh iger.. To je nepošteno..
Igra je odlična, zabavno zabavna, a dejstvo, da moraš trpeti, da dobiš dragulje, je dolgočasno in veliko nadgradenj zahteva dragulje, ne glede na to, koliko igraš v igralnici, ne dobiš draguljev
Želim si, da bi bila igra brez povezave, vendar je NVM odlična in prosim, dodajte več in več ravni v vsak hotel, to bi mi bilo res všeč, nato pa prosim dajte nekaj nalog, da dobite dragulje, ker je dragulje težko zbirati. ✨ Kakorkoli že, odlična igra, to je najboljša igra, ki jo lahko igrate, ko vam je dolgčas, samo dajte nekaj nalog, da dobite dragulje in dodajte več nivojev v vsakem hotelu, tako da je to adijo ✨🥺
spodobna igra, preveč oglasov
Včasih mi je bila ta igra všeč in jo igram vsak dan, vendar je od zadnje nadgradnje zelo težko dobiti dragulje in še več kovancev. Za nadgradnje potrebujete prav toliko kovancev kot draguljev in tudi za igralnico. Za dokončanje treh zvezdic na vsaki stopnji bi morali biti nagrajeni s kuharsko škatlo, nato pa se mora vrniti nazaj na dnevni dohodek restavracije, da bi pridobil kovance. Njegove utrujajoče stopnje igranja znova in znova, da dobite diamante in kovance, samo da jih včasih zapravite v igralnici, kjer ne dobite diamantov
Všeč mi je igra s toliko funkcijami in tudi zahtevno!
Všeč mi je ta igra, vendar mi ni všeč, kako pridobiš toliko strank, da ne moreš kuhati toliko in dodaja vsako minuto
Igra vam ne dovoljuje nadaljevanja brez nenehnega nakupovanja draguljev. V igri jih je težko zaslužiti. Oteževalno je, da ni mogoče nadaljevati. Nekatere stopnje so nemogoče brez posebne naprave za pripravo hrane. Ko ti ga enkrat ponudijo za 3 dni, se nikoli več ne vrne. Od spremembe dnevnih nagrad pred mesecem dni ne uživam več v igranju igre.
Igre dobre. Ampak ne želimo samodejnih oglasov. Samo obdržite oglase za več denarja ali kaj podobnega z diamanti.Toda odstranitev igre zaradi dražečih samodejnih oglasov. Kakšna izguba dobre igre.
* Uredi: Končno je težava odpravljena. Ocena se je spremenila iz 1 zvezdice na 3 zvezdice.* /// To igram že nekaj časa in Play Games JASNO POKAŽE, da je moje igranje povezano s tem računom. Vendar sama igra ne bi naložila mojega napredka in nakupov. Težava se pojavlja v vseh napravah, ne glede na to, kolikokrat se dotaknete ikone Iger Play v igri. Vse moje druge povezane igre delujejo dobro. Samo tvoja je zanič.
V redu
Ne uživam v igranju, ker me nenehno moti brez internetne povezave, ko ni omrežja.
igra res zabavna, vendar si želim, da bi vam dala več časa za kuhanje, navade se zelo hitro razjezijo tudi z nadgradnjami, prav tako želim si, da bi igra vzela denar, ki ga zaslužim, samodejno, ker potrebuje veliko časa, da tapnete vse kovance, a drugo potem pa dobra igra
10 od 10
Super igrica
Če bi lahko dal minus 10, bi. Ta igra je grozna... Za vse potrebuješ dragulje. Igram že skoraj eno leto in imam samo 14 slabih draguljev. NE IGRAJTE TE IGRE, DRUGE KUHARSKE IGRE SO VEČ BOLJŠE. Slišiš vse slabe kritike, ki jih pretiravaš z dragulji, zakaj ne bi, ko nas nagovoriš, da posodobimo, ne spremeniš igre, da bo gems bolj dostopen.
ta igra je precej zabavna, zahtevna in absolutni ubijalec časa. Imam samo problem: Diamanti. Resnično nimam sredstev za nakup dejanskih diamantov v igri, zato je zelo frustrirajuće, saj ni veliko možnosti, da bi dobili brezplačen diamant. moj denar je že okoli 30.000, vendar še vedno ne morem kupiti druge restavracije. počutim se, kot da nisem čakal nič.
To je odlična igra, vendar ne želim zapravljati denarja za dragulje. Postane nemogoče.
Tako sem razočaran, letos sem igral in je brez povezave, zdaj pa ga prenesem, ker vem, da so igre brez povezave, vendar ne morem odpreti, ker ni interneta in naš internet je počasen in ni na spletu?? Prosim popravi tole, hočem pa starega!!
preklopil sem z Androida na iPhone in bilo je takoooo razočaranje 😑 😒, ko nisem mogel uporabljati svojega računa, ker imam iPhone. moral sem znova zagnati VSE ZNOVA!!
Iskreno, zelo uživam v tej igri. Moja največja pritožba je, da ni več načinov za pridobitev draguljev, razen da jih kupite ali dvignete raven. Želim si, da bi lahko zaslužili dragulje tako enostavno kot kovance, saj toliko nadgradenj v restavracijah stane tudi dragulje. Razen tega je ta igra super! Igral sem ga več let. To je zabavno, malo tekmovalno in g4eat način za počitek!
Všeč mi je igra, toda zdaj morate za igranje uporabiti podatke, prosim, popravite!!Hitro